-注册-

ZEN Headphone amplifier in the making.

The AMP has not been completed yet,adjust the sound and electric parameter carefully in this weekend. The outer cover what I used is surface of the mirror stainless steel, I use 1/2W metal film resistors. Zen is class A after all.

The power transformer what I used is that cable TV network was only pulled down in the zen AMP, But it is only one secondary coil of 27V, have to open and wind and make again(~22V X 2) .

More PIC & minute,please go my web -->>>
哇塞!盒子好PP,自己做的?

老大,用中文好不好,我E文不好,看得好费力。

英文水平不赖嘛,呵呵!
我觉得机器外壳要是黑色的就好看了,或者磨砂银黄色,只是我的个人看法,做的不错,再接再厉![em07][em13][em26][em22][em02][em06][em06]

[em09]

等你的试听报告……

差点晕,digi01,还有个digi001!

我也是看晕了,而且一个男一个女。什么意思啊?

以下是引用AD827AQ在2003-2-20 22:21:00的发言:
我也是看晕了,而且一个男一个女。什么意思啊?

莫非~~~~~~~~~~~~~~~~~

以下是引用小澄在2003-2-20 22:28:00的发言:

莫非~~~~~~~~~~~~~~~~~

什么?明说!不要吞吞吐吐!

呵呵~这个秘密还得问12AXT兄弟,我昨天发悄悄话告诉他了~

我是好人,大家不要奇怪!也不要晕,我真的是好人!而且很崇拜digi01,嘿嘿![em24][em22][em10][em06][em03][em13]